2012. július 28., szombat

Zürich - másodszor

Karlsruhe-i tartózkodásunk utolsó hétvégéjén még egy nagy útra indultunk. Anettel, Gáborral, Patrikkal összefogva beültünk a Suzukiba, és Svájc felé vettük az irányt. Konstanz-on át mentünk, aminek az volt az érdekessége, hogy 3-szor mentünk át a határon mire odaértünk Zürich-be. Előző este elég sokat vaciláltunk, hogy elinduljunk-e, mert egész napra szörnyű időt mondtak. Indulás után teljesülni látszott a jóslat, a tankolás közben majdnem elfújt minket a szél. Szerencsére végül nem volt semmi komolyabb gond az úton, sőt mire megérkeztünk Zürich-be még az eső is elállt. Az út folyamán eléggé elfáradtunk Marcsival a vezetésben, ezért a városnézést nagyrészt két csoportra válva tettük meg. Első célunk azért még közös volt. A Google székház... :)




A Google-nek annyi épülete van, hogy nehezen találtuk meg azt a bejáratot, ami a látogatóknak van fenntartva. Bemenni persze nem tudtunk, mert hétvége volt, de a bejárat előtt találtunk csomó Google logót, Google bringát, és a Street View autót.


Ezután ketté váltunk, de ennek ellenére egyszer még kiszúrtuk Patrikékat:


Egy rövid sétát tettünk Marcsival a belvárosban, de mivel már voltunk itt, ezért nem vittük túlzásba. A nap nagyobb részét a tó partján töltöttük, mert arra múltkor nem került sor.



Szerencsére az előre bejelentett eső helyett csak felhők voltak, amik közt időnként még a nap is kibújt.




A Zürich-i autóparkra nem szeretnék sok szót vesztegetni. Röviden annyi, hogy felesleges megfordulni egy RS6-os után, mert mire megfordulnál már úgyis ott a következő. A sok sportkocsi között azért mégis kiszúrtam egy különlegeset. Na kinek volt ilyen '65-ös Mustang-ja? :)